top of page
Search

Zoeken naar mensen op Facebook zonder je aan te melden


Tegenwoordig is Facebook niet alleen geëvolueerd als een van de beste sociale media-netwerkwebsites, maar ook als een van de beste krachtige zoekmachines, die onvoorspelbaar zijn.


Facebook biedt meer mogelijkheden voor een sociaal netwerk, zoals het delen van afbeeldingen, statusupdate, nieuwsfeed, roddels met andere vrienden enzovoort.


Het stelt ook iedereen in staat om uw profielpagina's te bekijken als u lid bent van Facebook. Maar u geeft geen toegang tot meer informatie voor anderen, omdat veel mensen hun profielinformatie beperken tot alleen vrienden.


Als je jeugdvrienden en mensen op Facebook wilt vinden zonder je aan te melden. Eerder kon je geen toegang krijgen, maar de afgelopen dagen is het mogelijk.


Hier bespreken we hieronder 'Hoe kan je mensen zoeken op Facebook zonder te zingen'.


1.Met de hulp van de People Search-pagina


  • Open allereerst een willekeurige browser op een computer. Typ https://www.facebook.com/ in een zoekbalk en toon op een computerscherm een Facebook-aanmeldingspagina. Dit is van toepassing op de enige computer. U kunt de personen niet vinden op een mobiel apparaat.

  • Scroll daarna naar beneden naar deze pagina en klik op de link Personen. Deze optie bevindt zich in de groep blauwe links onderaan de aanmeldingspagina.

  • En Ga naar de zoekbalk, deze bevindt zich onder het wachtwoordvak. Typ de voornaam en achternaam van de gebruiker correct, zonder enige spelfout die u vindt. Klik vervolgens op de zoekknop.

  • Daarna ziet u op het scherm de groep mensen met een profielafbeelding die overeenkomt met uw ingevoerde naam. Vervolgens kunt u de naam selecteren die u vindt.

  • Ten slotte heb je mensen gezocht zonder op Facebook te zingen.

2. Met behulp van Zoeken in een browser


  • Open uw computer en ga naar de URL-balk van een browser die zich bovenaan de browserpagina bevindt.

  • Typ daarna site: facebook.com "Voornaam Achternaam" in de URL-balk. Na de voornaam spatie dan de achternaam. Druk vervolgens op Enter met behulp van Toetsenbord. U kunt bijvoorbeeld site:facebook.com "Emily Born" typen.

  • Hiermee wordt naar de door u geselecteerde gebruiker gezocht in de context van Facebook-pagina's.

  • Klik vervolgens op een zoekresultaat dat u wilt vinden. U kunt hun profielafbeelding en naam zien.

  • Daarna kunt u ook zoeken naar afbeeldingen gebruiken om te bevestigen dat het profiel waarnaar u zoekt, overeenkomt met een resultaat.

  • Hier verschijnt het geselecteerde gebruikersprofiel in zoekmachines.

  • Je ziet een profielfoto, naam en alle andere informatie die ze openbaar hebben gemaakt.


Ten slotte kunt u eenvoudig iemand op Facebook zoeken of hun record bekijken zonder een Facebook-account.


Veel mensen hebben geen account, maar ze moeten wel iets zien dat daar is gepost, zodat ze op Facebook kunnen komen zonder zelf een account aan te maken. Bel op Facebook Bellen.


​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.




2 views0 comments

Recent Posts

See All

Google Voice voor pc

Weet hoe u Google Voice voor uw pc kunt gebruiken Google is, zoals u wellicht weet, een zeer populair technologiebedrijf dat bekend staat om het leveren van producten en diensten aan zijn klanten. En

bottom of page