top of page
Search

Procedure voor het instellen van een Google-account op een Android-telefoon:

De gebruikers kunnen een Google-account instellen op een Android-telefoon. Het kan gebeuren dat de gebruikers het probleem hebben met een Google-account dat nog niet aan een apparaat is gekoppeld, en dan moeten de gebruikers de stappen doorlopen om het Google-account in te stellen. De stappen om een Google-account in te stellen op een Android-telefoon worden hier uitgelegd. De onderstaande oplossing wordt op een eenvoudige manier gepresenteerd.


  • De gebruikers moeten de taal kiezen die door Android wordt gebruikt en vervolgens moeten de gebruikers verbinding maken met een draadloos netwerk of de mobiele gegevensverbinding inschakelen. Zodra de gebruiker dit doet, vraagt ​​het apparaat de gebruiker om het Google-account te configureren dat de gebruiker wil gebruiken.

  • De gebruiker moet op de aanmeldingspagina van het Google-account terechtkomen. Hier moet de gebruiker het e-mailadres of telefoonnummer invoeren dat de gebruiker wil gebruiken. Dat betekent dat u het e-mailadres of telefoonnummer moet invoeren dat door de gebruikers moet worden gebruikt.

  • De gebruiker moet het veld "E-mail of telefoon" typen en vervolgens op de knop Volgende tikken.

  • Op het volgende scherm zal Android de gebruikers vragen om het wachtwoord van het Google-account in te voeren.

  • Vervolgens moet de gebruiker het wachtwoord van het Google-account typen in het veld "Voer uw wachtwoord in" en vervolgens op de optie Volgende tikken om verder te gaan.

  • Als de gebruikers ervoor hebben gezorgd dat ze het wachtwoord correct hebben ingevoerd, moet de gebruiker op het oogpictogram aan de rechterkant tikken.

  • Als de gebruikers nu authenticatie in twee stappen hebben ingeschakeld voor de verificatie van hun Google-account, wordt de gebruiker gevraagd om een ​​verificatiecode in te voeren.

  • Nadat de gebruikers de beveiligingscode hebben ingevoerd, moet de gebruiker op de optie Volgende tikken.

  • Na deze stap wordt de gebruiker gevraagd in te loggen op zijn Google-account in apps en browsers met behulp van andere apparaten zoals smartphones of tablets. Deze stappen helpen de gebruikers om snel te weten hoe ze een Google-account op een Android-apparaat kunnen instellen.

  • Als de gebruikers de optie hebben ingeschakeld en de gebruikers proberen verbinding te maken met het Google-account, geeft het Android-apparaat een ja/nee-scherm weer waarop de gebruikers de aanmeldingsoptie naar wens kunnen goedkeuren van de gebruikers.

  • Het kan gebeuren dat de gebruiker de Google-functie niet gebruikt, en dan moet de gebruiker op de tikoptie klikken.

  • Ten slotte wordt de gebruiker door Google gevraagd om akkoord te gaan met de servicevoorwaarden en het privacybeleid.

  • Als de gebruikers akkoord gaan met de servicevoorwaarden en het privacybeleid, wordt een Google-account ingesteld op het Android-apparaat en als de gebruikers niet akkoord gaan, wordt het Google-account niet geconfigureerd.

Deze manieren zullen de gebruikers helpen om te weten hoe ze een Google-account kunnen verbinden met een Android-apparaat zonder problemen te ondervinden. Nu, afhankelijk van het type Android-versie dat erop draait, moeten de gebruikers een paar extra stappen doorlopen. De experts zijn goed gekwalificeerd en beschikken over veel kennis in het oplossen van technische storingen.


Hoe koppel je Kindle-apparaten aan een Google-account?


Kindle-apparaat wordt door Amazon op de markt gebracht. Het is een erg handig e-book-leesapparaat, een miljoen boeken kunnen online van Amazon worden gedownload om te ontsteken. Het biedt een grote verscheidenheid aan boeken, tijdschriften en kranten. Amazon Kindle heeft verschillende soorten, zoals hieronder vermeld:


  • Kindle- Het is de originele, met de meeste basisfuncties

  • Kindle Touch

  • Kindle-toetsenbord

  • Kindle DX

  • Kindle vuur

Als je Google-account nog niet is gekoppeld aan een Kindle-apparaat, moet je een Google-account instellen op de Amazon Fire-tablet. Amazon Fire Tablet werd gelanceerd in november 2011, het maakt gebruik van Android-software. In Amazon Fire Tablet kun je games spelen, films kijken, foto's opslaan. Fire HD 10 is de nieuwste versie, die betere functies biedt en de prijs is ook goedkoper.


Hoe u een Google-account op een Amazon Fire-tablet instelt, wordt hieronder besproken:


Vind het proces van Google-accountherstel! Bel op Google Bellen


​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.





4 views0 comments

Recent Posts

See All

Google Voice voor pc

Weet hoe u Google Voice voor uw pc kunt gebruiken Google is, zoals u wellicht weet, een zeer populair technologiebedrijf dat bekend staat om het leveren van producten en diensten aan zijn klanten. En

bottom of page