top of page
Search

Hoe permanent verwijderde e-mails in Outlook te herstellen?


Heb je per ongeluk enkele belangrijke e-mails uit je Outlook-account verwijderd en vraag je je af hoe je permanent verwijderde e-mails in Outlook kunt herstellen? We zullen! Dit bericht kan u helpen om de verwijderde Outlook-e-mails te herstellen.


Het verliezen van belangrijke e-mails kan erg frustrerend zijn. Gelukkig, als u de e-mailservices van MS Outlook gebruikt, heeft u altijd een optie om de verwijderde e-mails te herstellen en belangrijke gegevens toe te voegen.


In dit bericht delen we stappen die u kunnen helpen te weten hoe u permanent verwijderde e-mails in Outlook kunt herstellen. Blijf dus lezen en volg de eenvoudige stappen voor e-mailherstel.


Herstel permanent verwijderde e-mails in Outlook: te volgen stappen


Dus u hebt de geïmporteerde e-mails uit uw Outlook-account verwijderd en wilt u ze nu terug? We zullen! Wanneer u een e-mail in Outlook verwijdert, wordt die e-mail verplaatst naar de map "verwijderde items" in de mailbox. Die e-mails blijven een bepaalde tijd in die map staan.


Als u zich afvraagt "hoe u verwijderde e-mails in Outlook kunt herstellen", hoeft u alleen maar op de map met verwijderde items te klikken. Klik vanuit die map met de rechtermuisknop op de e-mail die u wilt terugzetten in de inbox. U kunt ervoor kiezen om de verwijderde e-mail in een willekeurige map op te slaan volgens uw voorkeur.



Belangrijk: de verwijderde e-mails blijven een maand in de map "verwijderde items". En e-mails in de map met ongewenste e-mail kunnen 10 dagen worden bewaard.


Als u een e-mail permanent uit uw Outlook-account hebt verwijderd of de e-mail van de map "verwijderd item" in de PST-mailbox hebt verwijderd, moet u doorgaan met de onderstaande stapsgewijze instructies om de e-mails te herstellen.


Belangrijk: De Outlook-e-mails die uit de map met verwijderde items zijn verwijderd, kunnen alleen binnen 30 dagen worden hersteld door de optie "verwijderde items herstellen" op het maptabblad te gebruiken.



  • MS Outlook begint de verwijderde e-mails voor u te herstellen. Zodra de e-mails zijn hersteld, kunt u ze controleren in de map "= verwijderde items".

  • Hierna moet u deze e-mails naar uw inbox of een andere voorkeursmap verplaatsen. Gebruik hiervoor de optie "Verplaatsen".


Dit zijn dus enkele eenvoudige stappen die u kunnen helpen om verwijderde e-mails in Outlook te herstellen. Als verwijderde e-mails niet aanwezig zijn in een van de bovenstaande mappen, moet u de "kernel voor Outlook PST-reparatiesoftware" gebruiken om de e-mails te herstellen.


Kernel voor Outlook PST-reparatiesoftware om Outlook-e-mails te herstellen


De kernel voor Outlook PST-reparatiesoftware helpt de gebruikers om het herstelproces voor PST-reparatie te vergemakkelijken en hen de PST-bestanden te laten herstellen. Het vereenvoudigt het PST-herstelproces doordat de gebruikers de PST-bestandsitems naar een toegankelijke indeling kunnen exporteren. De software helpt ook bij het snel herstellen van het PST-bestand als de gebruiker per ongeluk de e-mails heeft verwijderd.


Deze software wordt geleverd met geavanceerde functies die kunnen helpen om verwijderde e-mails in een Outlook-account te herstellen. De gebruiker kan ook de volledige MS Outlook-mailbox naar de e-mailserver, webtoepassing of Office 365 migreren naar eigen voorkeur. De software is ontworpen met behulp van het QF SCI-algoritme waarmee gebruikers de opmaak en eigenschappen samen met eventuele metadata kunnen behouden.


Hier zijn de stapsgewijze instructies om te weten hoe u permanent verwijderde e-mails in Outlook kunt herstellen met behulp van de hersteltool:


  • Druk op de knop "Start".

  • Ga naar het gedeelte "alle programma's".

  • Zoek naar "kernel voor Outlook PST-reparatie" -software en klik erop.

  • Start de software op uw systeem.

  • Klik in het hoofdvenster op de knop "bladeren" om het PST-bestand te kiezen.

  • Druk op de knop "volgende".


Belangrijk: Als u geen idee heeft van de exacte locatie van het PST-bestand, moet u op de knop "Zoeken" klikken en vervolgens het PST-bestand zoeken. Nu kunt u een voorbeeld van alle items in het bestand bekijken.


  • Druk op de knop Opslaan om de items op te slaan.


  • Kies het gewenste formaat zoals "PST-bestand" en druk op de volgende knop.


  • Pas de filters toe volgens uw vereisten.

  • Druk op de knop "volgende".


  • Kies ervoor om het voorvoegsel toe te voegen of te splitsen om het herstelde PST-bestand te beheren.


  • Druk op de knop "volgende".

  • Nu moet u de bestemming opgeven om het bestand op te slaan. Klik hiervoor op de bladerknop.

  • U kunt naar eigen voorkeur elke andere optie kiezen.

  • Vink in het vakje 'voorkeuren voor opslaan' het vakje 'alle e-mails opslaan' aan.

  • Druk op de knop "Voltooien"


Belangrijk: Als u de verwijderde e-mails in Outlook wilt herstellen, kiest u de optie "Verwijderde e-mails opslaan".


  • Als je klaar bent met de bovenstaande stappen, druk je op de ok-knop


Dit is dus hoe u permanent verwijderde e-mails in Outlook kunt herstellen met behulp van het PST-reparatiebestand. Zorg ervoor dat u de bovengenoemde stappen zorgvuldig volgt en kies de optie "verwijderde e-mail opslaan" om de verwijderde e-mails te herstellen.


Afsluiten


We hopen dat u na het volgen van de bovengenoemde stappen leert hoe u permanent verwijderde e-mails in een Outlook-account kunt herstellen. Elke instructie in de bovenstaande gids is gemakkelijk te volgen en stelt u in staat het herstelproces zonder problemen te voltooien.


Zorg ervoor dat u de richtlijnen volgt in een volgorde zoals ze hebben genoemd, om technische rompslomp tussen het proces te vermijden. De gegeven stappen zijn eenvoudig, maar als u nog steeds problemen ondervindt bij het herstellen van de verwijderde e-mails in Outlook, moet u contact opnemen met Outlook Bellen Nederland voor hulp.


De Outlook-professionals zullen u helpen met alle noodzakelijke dingen die u nodig hebt om de e-mails te herstellen. U kunt op elk moment contact opnemen met de experts, aangezien professionele ondersteuning 24 uur per dag beschikbaar is voor gebruikers.


​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Google Voice voor pc

Weet hoe u Google Voice voor uw pc kunt gebruiken Google is, zoals u wellicht weet, een zeer populair technologiebedrijf dat bekend staat om het leveren van producten en diensten aan zijn klanten. En

bottom of page