top of page
Search

Hoe de taal wijzigen in Google Chrome?

Google Chrome is een toonaangevende en prominente webbrowser ontwikkeld en beheerd door Google. Deze browser heeft veel functies die in het voordeel zijn van zijn gebruikers. De hoge snelheid van internet, onmiddellijke reactie op opdrachten, de optie voor het bewerken van instellingen zijn enkele van de sterke kenmerken van Google Chrome. De browser is ook de snelste browser die de gebruiker helpt bij directe zoekopdrachten en ook snel reageert. En net als elke andere door Google beheerde service, zijn mensen ook dol op deze browser. De browser met zijn unieke eigenschappen zorgt voor harde concurrentie met andere webbrowsers. Google Chrome is ook de klantgerichte browser en heeft geen middel onbeproefd gelaten om service aan zijn gebruikers te bieden.


Het is een bekend feit dat Google Chrome wordt gebruikt door mensen uit verschillende delen van de wereld die verschillende talen spreken, schrijven en begrijpen. En daarom heeft de webbrowser een ingebouwde functie en voorkeur voor de verandering van taal. Het is waar dat Chrome een maximaal aantal verschillende talen ondersteunt om zijn gebruikers te helpen. Als jij degene bent die wil weten hoe je de taal in Google Chrome kunt wijzigen, dan moet je dit artikel verder lezen.


Leer hoe u de Google Chrome-taal in eenvoudige stappen kunt wijzigen


Je zou kunnen denken dat het wijzigen van de taal in Google Chrome een gigantische taak is die niet door jou kan worden uitgevoerd. Maar in tegenstelling daarmee, kan verandering van Google Chrome-taal in eenvoudige stappen worden gedaan. Daarom kan men de onderstaande stappen volgen om de taal te wijzigen.


  1. Start vanaf het bureaublad de Google Chrome-webbrowser en scrol naar rechtsboven.

  2. Tik op de knop "Menu" met drie verticale stippen en scrol vervolgens naar beneden om naar de optie "Instellingen" te klikken.

  3. De gebruiker moet dan op "Geavanceerde" instellingen onderaan de instellingenlijst tikken.

  4. Van de geavanceerde optie en blijf scrollen totdat je de optie "Talen" krijgt en tik vervolgens op hetzelfde.

  5. U kunt de taal uit de gegeven kiezen of op de optie "Talen toevoegen" tikken.

  6. Nu moet de gebruiker verder scrollen en de taal selecteren uit de beschikbare opties en op de geselecteerde tikken.

  7. Nu moet de gebruiker de optie "Toevoegen" selecteren om hetzelfde op te slaan.


Daarom kan men gemakkelijk zijn voorkeurstaal wijzigen in Google Chrome. En als u zich afvraagt hoe u Chrome in een nieuwe taal kunt weergeven, kunt u het artikel nog steeds verder lezen.


Weet hoe u Chrome in een nieuwe taal kunt weergeven


Na het toevoegen van de taal in Chrome, is het niet voldoende dat Chrome in de taal wordt weergegeven. De gebruiker kan de onderstaande stappen volgen om te weten hoe hij verder kan.


  1. Ga naar het taalgedeelte van Google Chrome en scrol naar de gewenste taal.

  2. Tik op de taal en vervolgens op de drie stippen en selecteer de optie "Chrome weergeven in deze taal".

  3. Tik vervolgens op de optie "Opnieuw starten" en Chrome wordt automatisch gesloten en vervolgens opnieuw geopend met een nieuwe taal.

Daarom kan de gebruiker met behulp van de bovenstaande stappen eenvoudig de Google Chrome-taal wijzigen. Verder kan de gebruiker voor andere hulp op elk moment contact opnemen met Google Bellen. De gebruiker is vrij om zonder enige aarzeling contact op te nemen aangezien ze 24/7 actief zijn.


​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.



9 views0 comments

Recent Posts

See All

Google Voice voor pc

Weet hoe u Google Voice voor uw pc kunt gebruiken Google is, zoals u wellicht weet, een zeer populair technologiebedrijf dat bekend staat om het leveren van producten en diensten aan zijn klanten. En

bottom of page