top of page
Search

Facebook Phishing-Hoe kunt u uzelf beschermen tegen Facebook Phishing?


1 op de 5 phishing-zwendeldoelen Facebook-Data Kaspersky. De kwaadaardige poging om toegang te krijgen tot iemands account, persoonlijke informatie of record die is ingevoerd op een nepwebsite en gegevens te verkrijgen zonder medeweten van de betrokken persoon, staat bekend als de Facebook-phishing.


Phishing is een poging van de spammers om de Facebook-gebruikers te misleiden om informatie over hun account te krijgen. Ze proberen met behulp van nepaanbiedingen informatie te krijgen op de nepwebsites. Dit zijn gratis online goederen die vrij zeldzaam of kostbaar zijn en niet gemakkelijk toegankelijk zijn voor het gewone volk. Ze kunnen proberen te misleiden met behulp van de verschillende aanbiedingen, zoals gratis munten of chip van verschillende spelplatforms en ook gratis geschenken.


Vaak vind je zoiets op websites. En wanneer u niet zeker bent van het aanbod van een van de online webhosts. Probeer het dan te zoeken op de officiële website of webpagina's van Facebook. Wees alert wanneer u overweegt op een dergelijk aanbod van een van de websites te klikken. Het kan een frauduleuze of nepwebsite zijn die mogelijk wordt gevraagd om toegang te krijgen tot uw Facebook-account en u na enige tijd de toegang tot uw account te ontzeggen.


Wat moet u doen om uzelf te beschermen tegen Facebook-phishing?


  • De berichten of de meldingen die verschijnen met spel- en typefouten erin. Wanneer u dergelijke berichten of meldingen ontvangt, moet u proberen deze te vermijden of ze aan Facebook te melden.

  • Berichten die verschillende of veel tekstlettertypen bevatten en die vreemde spraak bevatten. Al dergelijke berichten worden over het algemeen verzonden door nepwebsites, dus u moet altijd voorzichtig zijn. En als u veel van dergelijke berichten ontvangt, inhoud Facebook Helpcentrum.

  • Facebook stuurt nooit het wachtwoord naar een van hun gebruikers, als u een bericht of e-mail ontvangt met uw wachtwoord, negeer ze dan. De functionarissen van Facebook proberen nooit de privacy van zijn gebruikers te onthullen. Zorg er dus voor dat dergelijke dingen niet tot Facebook-ondersteuning behoren.

  • U moet altijd letten op de links die u opent, dat de link u doorverwijst naar dezelfde URL of een andere site. En als de URL u doorverwijst naar een andere website, vermijd dan om daar te blijven, want het kan een Facebook-phishing zijn. Er zijn zoveel van dergelijke nepsites die nooit mogen worden gebruikt.

  • Facebook-gebruikers wordt nooit gevraagd naar de persoonlijke informatie die het persoonlijke leven van zijn gebruikers onthult. De informatie zoals:

  • U mag het wachtwoord van uw Facebook-account nooit tegen elke prijs aan iemand vertellen.

  • Uw persoonlijke nummers en sociale zekerheid wachtwoorden worden nooit gevraagd door de Facebook.

  • Informatie over uw bankrekening en bankgegevens wordt nooit door Facebook gevraagd, dus beantwoord dergelijke e-mail nooit.

  • Alle berichten die beweren dat ze uw Facebook-account zullen vergrendelen, blokkeren of verwijderen, zijn een van de Facebook-phishers.

Dus nu ben je op de hoogte van de dingen waar je op moet letten om jezelf weg te houden van phishing op Facebook. Nu rijst de vraag hoe je aan de informatie over dit soort websites en spammers komt. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over hen.


Waar vind je Facebook-phishingdetails?


Als u op zoek bent naar de details en de oplossing om uzelf te beveiligen tegen Facebook-phishing, moet u op de hoogte zijn van de volledige feiten. U kunt dus alles over dergelijke websites en spammer vinden via:


  • De phishinglijst die verschillende zoekmachines publiceren en verschillende organisaties die werken om uw gegevens veilig te houden.

  • U kunt de informatie downloaden van de download van de Facebook-phishing-pagina die beschikbaar is op de officiële website.

  • De informatie kan ook worden verkregen uit de lijst die door Facebook is gepubliceerd, bekend als de lijst met phishingsites van Facebook.

  • Als u een mobiele gebruiker bent, kunt u de FB-phishing-pagina voor mobiel zoeken, deze geeft u exacte gedetailleerde informatie over dergelijke sites.

  • De Facebook-gebruikers die op zoek zijn naar beveiliging tegen de e-mailphishing. Ze kunnen uitkijken naar het Facebook-voorbeeld van phishing-e-mail dat de details zal geven over hoe het via de e-mails wordt gedaan.

  • U probeert ook te leren van de videozelfstudies over het maken van een phishing-pagina voor elke website. Het biedt u ook veel opties om veilig en zeker te zijn.

Dus op deze manier vind je wat je moet doen en wat je niet hoeft te doen om jezelf te beschermen tegen Facebook-phishing. Als je veilig wilt zijn op de sociale platforms zoals de Facebook-community, wees dan altijd alert.


Manieren om uzelf te beschermen tegen Facebook-phishing


De spammer of de Facebook-hacker kan zijn doel op vele manieren bereiken. Dat is door het gebruik van e-mails, privéberichten, Facebook-berichten en de advertenties op websites enzovoort. Dus nu rijst de vraag hoe u uzelf kunt beschermen tegen deze spammers of de hackers. Dus hier definiëren we de manieren om dat te doen.


Bescherming tegen perfecte Facebook phishing-pagina's


Dit zijn de pagina's die er hetzelfde uitzien als de echte pagina's. Die behoren tot een van de specifieke websites. De enige manier om dit soort pagina's te herkennen, is door de URL van de pagina te controleren. U zult merken dat er wat extra genoemde tekst in de URL van die specifieke site staat. Als u een dergelijk type website aantreft, kunt u beter geen dergelijke sites of pagina's bezoeken om uzelf veilig te houden.


Phishing


Dit zijn de pogingen van de spammer of de hackers. Ze misleiden je om de informatie met betrekking tot je Facebook-accounts in te voeren. Informatie zoals het wachtwoord en andere gevoelige informatie. De door u ingevoerde gegevens kunnen worden gebruikt om uw account te hacken, dus wees altijd alert en bescherm uzelf.


Phishing-e-mails


De spammers vervalsen soms de e-mails. Daarna gebruiken ze Facebook om de phishing-e-mails naar de gebruikers te sturen. En in dat geval zijn de gebruikers er over het algemeen van overtuigd dat de e-mail afkomstig is van een legitieme of wettelijke autoriteit. En ze zitten gevangen in de val van de hackers. Een e-mail kan eenvoudig worden vervalst met behulp van de e-mailheaders. Er zijn veel serverscripttalen waarmee hackers het e-mailadres gemakkelijk kunnen vervalsen. Veel van de e-mailserviceproviders helpen bij het identificeren van de phishing-e-mail. En stuur ze rechtstreeks door naar de spammappen, maar soms ontdekt de hacker manieren om in de inbox in te breken. In dergelijke gevallen moeten de gebruikers alert en slim genoeg zijn om veilig te zijn.


Als je professionele hulp nodig hebt, neem dan contact op met Facebook Bellen!


​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Google Voice voor pc

Weet hoe u Google Voice voor uw pc kunt gebruiken Google is, zoals u wellicht weet, een zeer populair technologiebedrijf dat bekend staat om het leveren van producten en diensten aan zijn klanten. En

bottom of page