top of page
Search

Facebook-leeftijdsgrens | je zou dat moeten weten!


Facebook is een geavanceerde en toonaangevende technologie op het gebied van netwerken over de hele wereld. Op dit moment wil iedereen dit platform betreden. Ofwel een student, jongere, oudere, volwassene. Wat een prachtige technologie. Het heeft veel geweldige functies die voor elke Facebook-gebruiker kunnen worden gebruikt. Maar het bepaalt een bepaalde leeftijdsgrens voor Facebook.


Laten we het hebben over de leeftijdsgrens voor het maken van een Facebook-account.


Miljoenen mensen maken een Facebook-account aan en onderhouden Facebook-profielen, ondanks de leeftijd van Facebook. Ze liegen over hun leeftijd. En ongewenste dingen posten zonder medeweten van hun ouders. Wat zo schadelijk is voor kinderen en andere Facebook-gebruikers. Soms plaatsen gebruikers misbruik, smerige of vulgaire afbeeldingen en beledigende dingen op uw muur en ook op de tijdlijn van andere mensen. Om deze reden ergeren veel mensen zich aan al dit soort berichten op sociale media.


Preventie van Facebook onder de limietleeftijd


Facebook online sociale mediasites en e-maildiensten zijn verboden door de federale wetgeving. Het is niet toegestaan ​​voor kinderen onder de 13 jaar. U kunt geen accounts aanmaken zonder de toestemming van hun ouders of wettelijke voogden. De Children's Online Privacy Protection Act, een federale wet aangenomen in 1998. Volgens deze wet zijn Facebook, Gmail en Yahoo verboden voor gebruikers onder de 13 jaar.


COPPA is bijgewerkte wet die in de wet is ondertekend. Wat leidde tot iPhone en iPads en sociale netwerkdiensten, waaronder Facebook en Google+, die voorkomen dat het gebruik van het mobiele apparaat toeneemt. Daarom kunnen Facebook-gebruikers onder de 13 jaar geen informatie, foto's of video's verzamelen op sociale-mediadiensten zonder kennisgeving en toestemming van ouders of voogden. Over het algemeen is 13 een leeftijd waarop kinderen een breder begrip van de wereld om hen heen beginnen te ontwikkelen. Ze zijn een beter idee van wat gepast is om online te delen. Als jonge tieners ontwikkelen kinderen ook een verlangen om meer van hun activiteiten te beheersen, evenals de volwassenheid om met die controle om te gaan. In dit dieptepunt zal een betere gids zijn voor wat voor elke persoon het juiste is en hoe ze te voorkomen "Hoe goed kinderen beschermen voor sociale media".


Negatief effect van Facebook-account! Onder de 13 jaar


Facebook Sociale media is het beste platform voor verbinding met een en ander volk. Maar het heeft ook een negatief effect. Hieronder bespreken we welk effect voor kinderen en kinderen van het gebruik van de Facebook-website.


Na een negatief effect op kinderen of kinderen.


  • Cyberpesten: op Facebook kunnen cyberpestkoppen heel gemakkelijk gedijen. Ze kunnen nog gemakkelijker één persoon lastigvallen en/of samenbinden dan in een schoolomgeving.

  • Afleiding: op dit platform voornamelijk kinderen ten westen van de tijd en geen goede studie. Daarom geen verbetering van de examencijfers. Daarom worden studies erg beïnvloed door het gebruik van Facebook.

  • Slecht voor de ogen: langdurig gebruik op een computer is slecht voor de ogen. Dus op kleine leeftijd hebben kinderen veel last van ogen.

  • Slechte gewoonte: door regelmatig gebruik wordt het voor kinderen een gewoonte. En ze wangedrag met hun ouders, dus deze dingen zijn erg schadelijk voor kinderen.

  • Communicatie met vreemden: Facebook is ervoor verantwoordelijk dat elk kind een relatie aangaat met vreemden. En ze proberen gemakkelijk te communiceren met vreemden die misschien heel schadelijk voor hen kunnen zijn. Sommige kinderen zitten vast met criminelen. Het is dus erg kwetsbaar.

Minimumleeftijd van Facebook


Telkens wanneer een Facebook-account jonger dan 16 jaar oud is, is het het beste medium voor de connectiviteit van vrienden en deelt het informatie en gegevens die erg nuttig voor elkaar zijn. Zo kan het de invloeden van nieuwe technologie bestuderen. Facebook stond belangrijke functies toe, zoals nieuws bijwerken, informatie delen, dingen na het leren enzovoort ...


Maar de leeftijd voor het maken van een Facebook-account is bepaald, vooral kinderen maken

Facebook-account zonder leeftijdsgrens. En ze zijn een val voor ongewenste gebruikers, daarom zijn hun ouders erg gestoord. U kunt dus hun Facebook-account beschermen en u kunt beveiligingsinstellingen op Facebook instellen. U kunt eenvoudig uw Facebook-privacyschending of andere misvormingen verbeteren, zoals onnodige afbeeldingen, video's, beledigende dingen enz.


Als je professionele hulp nodig hebt, neem dan contact op met Facebook Bellen!


We hopen dat dit je zal helpen om een oplossing te vinden voor je probleemoproep op Instagram Bellen.





1 view0 comments

Recent Posts

See All

Google Voice voor pc

Weet hoe u Google Voice voor uw pc kunt gebruiken Google is, zoals u wellicht weet, een zeer populair technologiebedrijf dat bekend staat om het leveren van producten en diensten aan zijn klanten. En

bottom of page