top of page
Search

Beveiligingsinstellingen op Facebook: wist u dat?


Zoals je vrienden kent, is Facebook de beste sociale media met connectiviteit van de mondiale wereld. Bijna iedereen heeft een Facebook-account, maar de problemen treden op wanneer de onbevoegde persoon je Facebook-wachtwoord kraakt en je account hackt. We zijn niet op de hoogte van dit gebeuren. Dus in deze tijd zul je denken "Hoe kunnen deze problemen worden opgelost". Facebook biedt verbeterde beveiligingsinstellingen om uw veiligheid van de sociale-mediasite te waarborgen. Hier, vertegenwoordigend over dat "Hoe kunnen beveiligingsinstellingen op Facebook worden beheerd".


Laten we de beveiligingsinstellingen van Facebook bespreken


Stap.1 Aanmelden op Facebook Open allereerst uw Facebook-account vanaf uw laptop/pc met een willekeurige browser.


Stap.2 Ga naar Instellingen Om de Facebook-aanmeldingspagina op het scherm weer te geven, gaat u naar de vervolgkeuzelijst (die zich op de navigatiebalk in de rechterbovenhoek van uw profielpagina bevindt). Klik op "Instellingen".


Stap.3 Ga naar Beveiligingsinstellingen en login Paginaweergave op vensterscherm in de linkerhoek van de Algemene accountinstellingen. Rechts onder de eerste optie (Algemeen), net beneden ziet u de optie Beveiliging, klik op Beveiligingsinstellingen. Kijk daarna naar de vele opties op beveiligingsinstellingen die worden aanbevolen door Facebook. Elk item op de pagina Beveiligingsinstellingen kan worden bewerkt met de beveiliging van het Facebook-account. U kunt uitvoeren door op de knop "Bewerken" te klikken.


Je Facebook-account beheren door extra beveiliging in te stellen


Twee-factor-authenticatie gebruiken


Telkens wanneer u tweefactorauthenticatie instelt, wordt u gevraagd een speciale beveiligingscode in te voeren of uw inlogpoging te bevestigen. Wanneer iemand probeert toegang te krijgen tot Facebook vanaf een computer of mobiel apparaat dat we niet herkennen. Dan kun je ook een waarschuwingsbericht sturen wanneer iemand probeert in te loggen vanaf een computer die we niet herkennen. We zullen dus op de knop Bewerken voor dit proces klikken.


  1. Om tweefactorauthenticatie in te schakelen of te beheren' en klik vervolgens op 'instellen'. Kies de authenticatiemethode die u wilt toevoegen en volg de instructies op het scherm.

  2. U kunt verschillende authenticatiemethoden gebruiken met uw Facebook-account wanneer u zich aanmeldt vanaf een niet-herkende pc en mobiele telefoons.

  • Sms-codes (sms) vanaf uw mobiele telefoon

  • Beveiligingscodes van Code Generator

  • Beveiligingssleutel toevoegen op een compatibel apparaat

  • Beveiligingscodes van een app van derden

  • Uw inlogpoging goedkeuren vanaf een apparaat dat we herkennen

  • Een van je herstelcodes gebruiken

  • Genereer apps Wachtwoord

  • Geautoriseerde logins

Ontvang meldingen over niet-herkende longen


Allereerst bent u beschermd tegen ongeautoriseerde logins. Klik op de knop "Bewerken" rechts van de optie als u op de hoogte wilt worden gehouden via Meldingen/E-mail of Messenger wanneer iemand probeert in te loggen op uw account vanaf een niet-herkend apparaat of browser. Markeer de juiste radiobox met een "Get Notification".


Kies 3 tot 5 vrienden om contact op te nemen als je bent buitengesloten


Als u uw vertrouwde contacten wilt toevoegen die een code en URL van Facebook verzenden om u opnieuw te helpen, logt u in. Vervolgens kunt u 3 tot 5 vrienden toevoegen die u kiest, wat veilig zal helpen als u ooit problemen hebt om toegang te krijgen tot uw account.


One-stop-oplossing door experts


Nogmaals, hulp om dit in de toekomst te laten gebeuren, overweeg deze methode, zoals het beheerproces van de beveiligingsinstellingen van Facebook-accounts. Een paar eenvoudige stappen kunnen uw Facebook-beveiliging aanzienlijk verbeteren. Facebook biedt de beste en verbetert de mogelijkheid van sociale media om van deze functies te genieten. Als u problemen ondervindt met betrekking tot Facebook, zoals Facebook, deactiveert u Facebook-account, aanmeldingsprobleem op Facebook. Neem dan eenvoudig contact op met onze Facebook Bellen. Ons ondersteuningsteam biedt de beste faciliteit voor een technisch probleem en andere relevante problemen, ze lossen gemakkelijk alle Facebook-accountgerelateerde problemen op.


​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.


5 views0 comments

Recent Posts

See All

Google Voice voor pc

Weet hoe u Google Voice voor uw pc kunt gebruiken Google is, zoals u wellicht weet, een zeer populair technologiebedrijf dat bekend staat om het leveren van producten en diensten aan zijn klanten. En

bottom of page